Prifti shfaqi pamje porno gay para fëmijëve

Një prift katolik në Irlandën e Veriut aksidentalisht shfaqi përpara fëmijëve imazhe porno gay gjatë një paraqitjeje në një shkollë fillore.

At Martin McVeigh futi USB-në në kompjuter, por mbeti gojëhapur dhe i terrorizuar kur nisën të shfaqen imazhe porno.

Prifti po fliste në shkollë në lidhje me rrëfimin.

Ai deklaroi se nuk e dinte se pamjet ishin në USB.

Policia thotë se nuk ka nisur një hetim pasi nuk është kryer ndonjë krim./tema/