Ekstradimi i Almir Drlanjin nga Kosova në Maqedoni (VIDEO)

I dënuar me burgim të përjetshëm për vrasjen e një anëtari të policisë “Alfa”. Almir Drlanjin i dorëzohet autoriteteve maqedonase dje pasdite nga autoritet Kosovare, pas arrestimit të tij në Ferizaj në 2012.

Alimir Drlnjin nga gjykata maqedonase është i dyshuar për krime të rënda dhe se policia maqedonase e cilëson si një nga kriminelët më të rrezikshëm të vendit.

Ndryshe më 26 nëntor të vitit 2008, tre shqiptarët nga Shkupi dhe Kumanova, ish-pjesëtarë të UÇK-së ishin të dënuarit me burgim të përjetshëm të cilët u akuzuan për vrasjen e një pjesëtari të njësitit policor “Alfa” në Shkup./TetovaSot/