I kërkoj falje nënës sime

Sepse…

Ajo ka ndier dhimbje gjatë lindjes time.

Ka ndenjur pa gjumë për të më rritur dhe edukuar.

Ka qarë kur kam qarë.

Është gëzuar kur ka dëgjuar të qeshurat e mia të para.

Është sëmurë kur (unë) jam sëmur.

Është shëruar kur jam shëruar unë.

Ka duruar zhurmat dhe shushurimat e mia.

M’i ka falur gabimet e mia që i kam bërë ndaj saj.

M’i ka përmendur të mirat e mia.

 

Përktheu: Valdet Kamberi


Revista Shembulli