Dhëndrri

Një dhëndër hyri me nusen e tij në dhomën e fjetjes dhe filloi t’i flasë për nënën e tij. Kur ky e zgjati muhabetin, nuses i humbi durimi dhe tha e zemëruar:

A nuk di të bësh diç tjetër veçse të flasësh për nënën tënde?

Tha: Po gjithsesi, kur ta mbaroi, do të të flas për babanë.

Marrë nga libri “Buzëqesh” i Aid El-Karnit


Revista Shembulli