Pagjumësia

 

Një torollak ankohej nga pagjumësia. Një shok i tij e këshilloi atë që të numëronte deri në 500 që ta zinte gjumi. Porse, torollaku kur numëroi deri në 100 filloi ta zë gjumi, kështu që u ngrit dhe lau fytyrën që ta vazhdojë numërimin deri në 500...

 

 

 

 


Revista Shembulli