Rrahu të dytë, se njëri nga ta ishte zullumqar

 

Dy njerëz të armiqësuem kishin shkue te nji gjykatës për me gjykue mes tyne, po ai s’kishte mujt me gjykue, kështu që i kishte rrahë te dytë dhe kishte thanë: “Shyqyr që nuk shpëtoi zullumqari pa hangër dajak.”

 

 

 

 


Revista Shembulli