Biçikletë për çdo fëmijë që fal sabahun në xhami

Duke filluar që nga dita e sotme, për dyzet ditë radhazi, do të shpërndahet nga një biçikletë falas për çdo fëmijë turk dhe joturk që fal namazin e sabahut në xhaminë e Sulltan Javuz Selimit në Stamboll.

Biçikletën e parë e shpërndau vetë presidenti Erdogan./Shembulli/


Më të lexuarat