Sjellja e policisë maqedonase ndaj shqiptarëve dhe ndaj maqedonasve (Foto)

Policia e Maqedonisë çdo herë ka klasifikuar njerëzit kur është bërë fjalë për shqiptarët dhe maqedonasit.

Fotografitë e mëposhtme tregojnë se si sillen policët kur dalin në protesta të qeta shqiptarët dhe ndryshe veprojnë kur protestojnë huliganët maqedonas. /TetovaSot/


Më të lexuarat