Zijadin Sela del nga spitali (VIDEO)

Kreu i LR-PDSH-së, Zijadin Sela, ka dal nga spitali klinik i Tetovës aty ku po mjekohej pas lëndimeve që mori gjatë sulmeve në Kuvend javën e kaluar. Sela disa ditë do të qëndrojë në mjekim shtëpiak dhe pastaj do i rikthehet detyrës së tij në Kuvend.


Më të lexuarat