Në Fushë Kosovë namazi i Fitër Bajramit u fal në stadium (Foto)

Mijëra besimtarë të Fushë-Kosovës sot kanë falur namazin e Fitër -Bajramit në stadiumin e qytezës.

Në njoftimin dhe fotografitë e dërguara nga Ramadan Shkodra , zyrtar për informim në Bashkësinë Islame të Kosovës, thuhet se në faljen e namazit të Bajramit në Fushë Kosovë kanë qenë të pranishëm edhe krerët e Këshillit të Bashkësisë Islame.


Lajme tjera

Error: No articles to display

Më të lexuarat