Jürgen Todenhöfer: Sa të krishterë janë distancuar nga terrori që ndodhi në Zelandën e Re?

Publicisti, gazetari dhe ish-deputeti i njohur gjerman, dr. Jürgen Todenhöfer, shkroi sot në profilin e tij në facebook:

“Nga muslimanët kërkohet gjithnjë që të distancohen nga terrori, edhe pse nuk kanë të bëjnë asgjë me të. Mirëpo, sa të krishterë janë distancuar tashmë nga terrori që ndodhi në Zelandën e Re?”

 

Linku:

https://www.facebook.com/JuergenTodenhoefer/photos/a.10150173554135838/10156240602340838/?type=3&theater

 


Më të lexuarat