Kulmi i zullumit dhe paftyrësisë

Menjëherë pas Sulmit amerikan aeroportit ushtarak në Hims, disa kriminelë të regjimit shprehen se prishja e aeroportit dobëson dukshëm fuqinë ushtarake të regjimit Sirian për të luftuar terrorizmin.

Po nga ai aeroport janë nisur herë pas here avionë rusë dhe sirianë për vrajsen e mijëra civilëve dhe në fund përfundoi me vrasjen e fëmijëve të pafajshëm me gaz helmues. Pavarësisht se kjo puna e terrorizmit po është bërë bajat dhe po I del boja rëndësi ka që regjimi sirian por edhe rusët bashkë nuk njohin gjë tjetër përvec gjuhës se forcës dhe zullumi nuk mund të trashet edhe më shumë pasi Zoti nuk lejon zhdukjen e një populli në tërësi.

Allahu i Lartësuar në Kuran thotë: “Po të mos i zmbrapste Allahu disa njerëz me disa të tjerë do të shkatërrohej toka.” Surja Bekare 251