Si të largojmë erën rëndë të këmbëve

Era e këmbëve shpesh është një problem po thuajse i pazgjidhshëm për shumë persona. Ndoshta ju keni provuar me dhjetëra produkte kozmetike, dhe nuk keni pasur sukses. Por, a e keni provuar çajin e zi?

Çaji i zi është i pasur me taninë, një grup antioksiduesish, të cilët neutralizojnë erën e keqe të këmbëve. Për të përfituar mrekullia e çajit të zi dhe për të larguar erën e padëshiruar të këmbëve, veproni si më poshtë:

Lini dy qese, ose dy lugë çaji të zi të ziejnë për pesëmbëdhjetë minuta në gjysmë litri ujë. Më pas çajin e vluar derdheni në një legen me dy litra ujë të thjeshtë. Zhytni këmbët për 10 deri në 20 minuta dhe pritni rezultatet./noa/

Era e këmbëve shpesh është një problem po thuajse i pazgjidhshëm për shumë persona. Ndoshta ju keni provuar me dhjetëra produkte kozmetike, dhe nuk keni pasur sukses. Por, a e keni provuar çajin e zi?

Çaji i zi është i pasur me taninë, një grup antioksiduesish, të cilët neutralizojnë erën e keqe të këmbëve. Për të përfituar mrekullia e çajit të zi dhe për të larguar erën e padëshiruar të këmbëve, veproni si më poshtë:

Lini dy qese, ose dy lugë çaji të zi të ziejnë për pesëmbëdhjetë minuta në gjysmë litri ujë.
Më pas çajin e vluar derdheni në një legen me dy litra ujë të thjeshtë.
Zhytni këmbët për 10 deri në 20 minuta dhe pritni rezultatet.Era e këmbëve shpesh është një problem po thuajse i pazgjidhshëm për shumë persona. Ndoshta ju keni provuar me dhjetëra produkte kozmetike, dhe nuk keni pasur sukses. Por, a e keni provuar çajin e zi?

Çaji i zi është i pasur me taninë, një grup antioksiduesish, të cilët neutralizojnë erën e keqe të këmbëve. Për të përfituar mrekullia e çajit të zi dhe për të larguar erën e padëshiruar të këmbëve, veproni si më poshtë:

Lini dy qese, ose dy lugë çaji të zi të ziejnë për pesëmbëdhjetë minuta në gjysmë litri ujë.
Më pas çajin e vluar derdheni në një legen me dy litra ujë të thjeshtë.
Zhytni këmbët për 10 deri në 20 minuta dhe pritni rezultatet. - See more at: http://www.noa.al/artikull/si-te-largojme-eren-rende-te-kembeve/417958.html#sthash.TrKaZYVz.dpuf