Vuçiq kërkon libra me përralla

Shkon Vuçiq në librari dhe pyet: Desha librin “Kosova është Serbi”...

Punonjësja përgjigjet: Zotëri, librat me përralla janë në katin e dytë...:) /albeu/

 

 

 

 

 

 

 

 


Revista Shembulli