Pikturon me gishta kryevepra për 60 sekonda (Video)

 

Nëse e takoni ndonjëherë kilianin Fabian Gaetu Maureira nëpër rrugët e ndonjë qyteti, lirisht nxirrni portofolin dhe shpërblejeni për artin e tij.Ky njeri vërtet mund të krijojë kryevepra arti vetëm me duar.

 

 

 

{youtube width="660" height="450"}pGJCBGhyO7o{/youtube}


Revista Shembulli