Kinezët prodhojnë nje automobil-këpucë

Prodhuesi kinez i mbathjeve, Kang Shu, ka shndërruar në automobil elektrik një këpucë të madhe të majtë. Në automobilin këpucë mund të qëndrojnë dy persona, ndërsa me një mbushje të baterisë mund të ngasë me shpejtësi deri 32 kilometra në orë.

Këpucën të gjatë tri metra dhe të lartë afro një metër, e kanë punuar nga lëkura nga e cila i punojnë edhe këpucët e zakonshme, ndërsa iu është nevojitur gjashtë muaj kohë që të përfundojnë automobilin i cili kushton rreth 4.000 funte.


Revista Shembulli