Kapen tre peshq të rrallë në Kaliforni

Anglers kanë kaluar disa ditë në bordin e Excel San Diego, gjatë asaj që shumë e kanë përshkruar si kafshimin më fenomenal në ujërat rajonale në dekada.

Kapja e këtij lloj peshku është një fenomen i rrallë në këto ujëra. Për të kapur tre në të njëjtën anije në të njëjtën ditë është e jashtëzakonshme.

Kjo ndodh për shkak se peshku me ngjyra të ndezura zakonisht nuk noton në këto ujëra. Ata zakonisht gjenden në dete tropikale dhe sub-tropikale.

Excel ka postuar fotot e udhëtimit shumëditor në faqen e saj në Facebook. Fotoja e Opah ka marrë mbi 6000 pëlqime dhe më shumë se 1500 shpërndarje./Almakos/


Revista Shembulli