40 foto të Stambollit Osman nga vitet e 1900-ta

Këto foto të rralla japin një pamje të brendshme të jetës në Stambollin Osman, para më shumë se 100 vjetëve, kur ende ekzistonte Perandoria Osmane dhe kalifati Islamik./shembulli/

10274258_758611214171202_7734342880169792590_n10264617_758611544171169_5872516168075263211_n 10308370_758616297504027_1419996953816839697_n 10314623_758611244171199_3254107815457343253_n 10342485_758612984171025_5652950062291549829_n 10360353_758611384171185_5407964043558022494_n10006985_758614274170896_3042198503235513781_n10387691_758615390837451_4278184448013837073_n photo1 photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10 photo12 photo13 photo14 photo15 photo16 photo17 photo18 photo19 photo20 photo21 photo22 photo23 photo24 photo25 photo26 photo28 photo29 photo30 photo31 photo32 photo33

10175004_758614410837549_6171139622924932933_n


Revista Shembulli