Njeriu që jeton me luanë (FOTO)

Amerikani Kevin Richardson, 32 vjeçar jeton në një kopsht zoologjik me luanë të bardhë, tigra, hiena e kafshë të tjera grabitqare, në afërsi të Johannesburg-ut, në Afrikën e Jugut. Ai  fle në mesin e këtyre kafshëve të egra pa pasur kurrfarë frike. Ai luan me të gjitha kafshët e kopshtit, por më së shumti i do luanët.

Kevini thotë se ai është më i sigurt me kafshët që i ka njohur që nga lindja, por pretendon se ai mund të bëhen mik i ngushtë me çdo luan më të ri se një vit, kur ai është ende mjaft i gatshëm për të pranuar atë si pjesë të krenarisë së vet.

"Unë duhet të mbështetet në instinktet e mia për të vlerësuar një kafshë ose një situatë dhe unë nuk takohem me ndonjë krijesë nëse diçka nuk duket në rregull", thotë ai.

"Unë nuk përdor thupra a zinxhirë, por vetëm durim. Kjo gjë mund të jetë e rrezikshme, por është pasion imi", theksoi ai./Shembulli/

{gallery}images/stories/shembulli/zfotoshtese/tarzani{/gallery}


Revista Shembulli