10 të vdekur në aksidentin e 27 automjeteve (Video)

Në autostradën M5 afër qyteti Tonton në Angli, kanë vdekur të paktën 10 persona në ndeshjen zinxhir të 21 automobilave dhe gjashtë kamionëve. Zyrtarë    thanë se është aksidenti më i rëndi në 20 vjetët e fundit.

Ende nuk dihen shkaqe e këtij aksidenti por supozohet se fajtor mund të jetë mjegulla shumë e dendur.

Në spitalet lokale janë dërguar për trajtim 43 persona për disa nga të cilët mjekët kanë thënë kanë marrë plagë të atilla që do ta ndryshojnë jetën./kohamk/

{youtube width="640" height="450"}UEEveIUSK34{/youtube}