Amerikani vendos 2 747 rrëmojëse në mjekër

Një amerikan përdorues i YouTube për arsye të panjohura vendosi të lëshojë mjekrën dhe pasi nuk u rrua 16 muaj, i lindi ideja të vendosë 3 mijë rrëmojësja në mjekrën e tij të madhe.

Fatkeqësisht, nuk arriti të vendosë të gjitha 3 mijë rrëmojëset për shkak të mungesës së mjekrës, por megjithatë arriti të vendos 2 747 sosh në njëzet centimetra mjekër, transmetojnë mediet kroate.

Pasi që gruaja xhiroi nismën e tij dhe e vendosën në YouTube, amerikani që për një moment dukej si viktimë e sulmit të iriqit të zemëruar, hoqi të gjitha rrëmojëset dhe pastaj u rrua./kuriozitete/

 


Revista Shembulli