Delja lind një… qenush

Një kinez këmbëngul se një nga delet e tij ka lindur një qenush.

Këlyshi ka gojën, hundën, sytë, putrat dhe bishtin të ngjashme me një qen, por i ngjan një deleje nga “gëzofi”.

“Kur e pashë për herë të parë u tremba sepse kam 20 vjet që mbaj dele dhe nuk kisha parë kurrë një krijesë të tillë. Është diçka midis deles dhe qenit”, u shpreh Liu, fermeri kinez i cili beson se delja e tij ka nxjerrë në dritë një qen.

Yue Guozhang, një veteriner kinez, thotë: “Është e pamundur që një dele të lindë një qenush. Ka mundësi që kjo krijesë të jetë vetëm një qengj anormal.”/TCH/

{jathumbnail off}

 


Revista Shembulli