Shtëpia më e "çuditshme" në Kosovë

Kjo shtëpi ndodhet në Prizren dhe është pjesë e trashëgimisë kulturore të Ministrisë së Kulturës.

Këto ditë shtëpia i është nënshtruar një rikonstruksioni, transmeton Express.

E veçanta e shtëpisë është se ajo është ndarë në mes nga një mur, sipër të cilit ndodhet një antenë.

Në shtëpi banojnë dy familje.

Megjithatë, mund të konstatohet se kjo është një shtëpi "e çuditshme", pasi mund të ketë shtëpi akoma dhe më të çuditshme se kjo.


Revista Shembulli