Ja kurthi për mushkonjat (VIDEO)

Ju duken të shtrenjta kurthet moderne të “teknologjisë së lartë” për mushkonjat? Ja zgjidhjen më të lirë kundër këtyre insekteve të “pandalshme” – keni nevojë për një  shishe të zbrazët plastike prej dy litrash, 1 gram maja (farë buke), 50 gramë sheqer dhe 200 mililitra uji të nxehtë.

Kur është në pyetje lufta kundër këtyre insekteve të bezdisshme gjakpirëse dhe sëmundje shpërndarëse, të cilat në kohërat e nxehta dhe muajt e verës mund të shfaqin një problem serioz, hulumtuesit zakonisht bazohen në koncepte kimike të cilat do të mund të patentohen.

Nëse nuk ka shumë përfitim nga ideja , ajo zakonisht nuk arrin deri te publiku.

Ndërkohë, harrojmë që ekzistojnë edhe zgjidhje më të thjeshta dhe më të lira./Titulli/

[youtube height="400" width="100%" align="none"]http://www.youtube.com/watch?v=FiQWgiFh7Io[/youtube]


Revista Shembulli