Edhe një shqiptar doktor i shkencave islame

Hoxhë Enall Jakupi nga Gostivari ka mbrojtur sot temën e doktoratës në Universitetin Islam të Medinës.

Titulli i temës: “Bazat e kulturës islame dhe ndikimi i saj në historinë e njerëzimit, të nxjerra nga libri "Musanef Ibn Ebi Shejbe".

Komisioni i profesorëve që e vlerësuan punimin: Dr Ahmed Abdul Fetah Dulejmi, Prof. Dr. Abdul Aziz El-Muhajmid, Dr. Abdu Rrahman el-Xhuhani.

Punimi i tij është vlerësuar me notën me të lartë, si një punim i denjë në këtë fushë.

Vlen të theksohet se gjatë këtij viti disa studentë të trojeve shqiptare morën gradën e doktorit në shkencat islame


Lajme tjera

Error: No articles to display

Më të lexuarat