Vizita e Meshari Rashidit në Kosovë (VIDEO)

Gjatë këtyre ditëve, Kosovën e vizitoi një ndër lexuesit më të njohur të Kuranit, Meshari Rashid El Afasi.

Gjatë qëndrimit të tij në vendin tonë, mysafiri nga Kuvajti, vizitoi Medresenë Alauddin në Prishtinë dhe mori pjesë në përurimin e xhamisë në fshatin Drenoc të Malishevës. 

Besimtarët e vendit tonë patën rastin ta takonin atë edhe nëpër disa xhami tjera të vendit.


Më të lexuarat