Iftar në ambient të hapur në Kamenicë, me mbi 850 agjërues (Video)

Në sheshin “Metush Krasniqi” në Kamenicë është organizuar një iftar në ambient të hapur, i financuar nga afaristë lokal dhe disa njerëz të vullnetit të mirë.

Siç është raportuar nga mediat, të pranishëm në këtë iftar madhështor ishin rreth 850 agjërues.

Ndryshe, përdorues të rrjeteve sociale kanë publikuar pamje nga ky aktivitet për nder të Muajit të Ramazanit. 


Lajme tjera

Error: No articles to display

Më të lexuarat