Përkundër handikapit, 5 herë shkon dhe falet në xhami (VIDEO)

Në fshatin e largët  Alaziza në Arabinë Saudite, një 75 vjeçar, çdo ditë, 5 herë zvarritet deri në xhami për tu falë.

Që si fëmijë i vogël Abdullah Al Asiri asnjëherë nuk e ka humbë asnjë lutje-falje në xhaminë lokale të fshatit, përkundër handikapit, invaliditetit. Qoftë verë apo dimër, ai 5 herë shkon në xhami duke u zvarritur.

Abdullah Al Asiri, ka tre vëllezër dhe katër motra dhe shumë nipër e mbesa, të cilët gjatë viteve janë përkujdesur për Abdullahun. Nipi i tij Abdul Aziz deklaron se ka incizuar edhe video materialin për ti treguar botës për këmbëngulësinë e dajës së tij, vendosmërinë dhe forcën për të shkuar në xhami, për të kryer obligimin fetar. /ina/

{youtube width="660" height="450"}G4KSDCVD2Fc{/youtube}